Historian om oss på Målsånna Gård

Målsånna gård i Småland är ett litet lantbruks företag. Sedan några år tillbaka arrenderar vi ut åker och betes marken så betande djur finns fortfarande att se i våra hagar. Förutom turism verksamheten har vi också skogen som ger en hel del arbete. Vi som bor och sköter allt på gården är jag Erika och min man Kalle

Sommaren 1998 bestämde vi oss för att prova detta med att hyra ut en stuga till sommargäster. Sagt och gjort vi kontaktade ett tyskt uthyrningsföretag som hjälpte oss igång. Under några år införskaffade vi ett par stugor till i området och uthyrningen gick bra.

2006 funderade vi på möjligheten att ge dig som gäst möjligheten att kunna boka våra stugor utan mellanhänder och då också till ett billigare pris. Hos oss skulle du också kunna boka kortare vistelse än en vecka vilket brukar vara svårt hos andra under sommarsäsongen.

vi på Målsånna

2013 öppnade vi en liten naturcamping med 8 ställplatser i utkanten av stugområdet. I dag har campingen blivit lite större med 30 platser, servicehus, bastu. Vi har under åren fått många nya vänner som återkommer och då ofta med fler gäster vilket vi tycker är ett bevis på att ni våra gäster verkligen trivs.
”Så välkommen du också att besöka Målsånna Gård”

Erika och Kalle

Rulla till toppen