Välkomna till Målsånnas Gästbok

gästbok Målsånna

Vi är så glada att du är här.

Vi skulle uppskatta om du ville skriva en rad i vår gästbok !

Har du varit gäst hos oss kanske du vill berätta för kommande gäster om ditt besök. Brukar alltid vara roligt att läsa om vad andra har gjort och kanske tipsa om trevliga dagsutflykter. 

Skriv gärna en rad i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.233.219.62.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
74 inlägg.
Egon Ekunger från Ulricehamn skrev den 09/06/2021
Lungnaste camping vi har varit på, rent och snyggt överallt stora avstånd att stå på (husbil)
Kjell med familj från Jämshög skrev den 03/06/2021
Då har vi åter varit på besök i Målsånna för sjunde eller åttonde gången. Alltid lika trevligt att vara här uppe. Denna gången hade vi även tur med vädret vilket var perfekt när både barn och barnbarn var med. Några hade husvagn på campingen och vi övriga var i Storstugan. Det blev både bad, fiske och glass i det nya caféet vid campingen. Vi kommer tillbaka även framöver, troligen redan i höst. Kjell med familj
Joanna W.Hansen från Ängelholm, Sweden skrev den 30/05/2021
Som vanligt njuter man av att vara på härliga Målsånna. Detta är mitt smultronställe sedan några år tillbaka och det är roligt att det blir finare för varje gång. Rekommenderar varmt (fast gör man det för mycket får man svårt att sen hitta lediga tider för en själv;)
Lena Stoltz från Skänninge skrev den 20/05/2021
Målsånna, en härlig plats väldigt fräscha servicehus och fin miljö. Vi passade på att gå en bit av vandringsleden då vädret inte var så lysande. Vi återkommer gärna i sommar när det är mera badvänligt.
Jessica från Göteborg skrev den 19/05/2021
Det var andra gången vi bodde i blåsippan. Som vanligt fantastisk utsikt och trevlig miljö. Saknar dock en micro som hade underlättat för barnfamiljen.
Mikael Palmgren skrev den 17/05/2021
Alltid lika härligt på Målsånna! Superfina platser på gräs precis intill sjön med badplats. Nytt receptionshus med servering och jättefint servicehus. Vi ses igen!
Marie Strandh från Kristianstad skrev den 08/04/2021
Jättefin camping rent & fräscht i servicehuset! Mycket trevlig personal! Vi kommer tebax! 🤩🤗
Gunnar Ahl skrev den 29/12/2020
test
Svar från admin: Erika
? 😊
Fia Aqvilin från Borås skrev den 02/10/2020
Bodde i husbil, lugn och bra camping 😃 kommer tillbaka .
Milla från Torslanda skrev den 30/09/2020
Tack för en trevlig vistelse i er lilla stuga! En gammal stuga men bra utrustad och med ett fantastiskt fint läge precis vid sjön. Trevligt bemötande och flexibel incheckning uppskattades 🙂 Vi kommer gärna igen!
Anders Andersson från Oxie skrev den 20/09/2020
Tre dagar i Fiskestugan gav mersmak. Vädret inbjöd till en tretimmars kanottur Anebysjön via ån till Flisbysjön t.o.r. riktigt avkopplande. Hittade också kantareller, några, o mot en mindre kostnad kan jag berätta var….kanske. Riktigt nöjd.
Lars från Göteborg skrev den 16/09/2020
En härlig helg i Rättviken. Som vanligt en välhållen stuga med hög standard i Målsånna. Ett ställe vi gärna återvänder till.
Helene Welander från Göteborg skrev den 16/09/2020
Glömde att skriva att det fungerar perfekt om man har hundar, en orsak till att jag kom hit första gången.
Helene Welander från Göteborg skrev den 16/09/2020
Ännu en härlig semester i ett älskat Småland i septemberskrud. Som vanligt fungerade allt jättebra, boendet, utemiljön o även själva ortens, Aneby, utbud. T. o. m. kantareller hittade jag, men jag berättar inte var…. 😁Tack för iår
Ulf skrev den 09/09/2020
En underbar vecka i Storstugan, välutrustat, rogivande omgivning, fri båt och mysigt boende.
Rolf skrev den 31/08/2020
Tack för en fantastisk vecka i vackra Målsånna. Underbar liten badplats och bra fiskevatten. Gott om utrymme i stugan för oss 4 vuxna och ett välutrustat kök. Plus för närheten till affärer i Aneby och gårdsbutiker. Vi kommer komma tillbaka hit! Roffe, Helena, Andreas och Anna
Janne skrev den 27/08/2020
Tack för en fin tid i Fiskestugan 😃! Stugan har gott om utrymme och är utrustad med allt väsentligt som behövs för en veckas vistelse. Läget vid sjön är helt fantastiskt. Vi är väldigt nöjda med vår tid här på Målsånna 😎!
Katarina Grunditz skrev den 16/08/2020
Tack för er flexibilitet och vänlighet vad gäller ombokning i denna osäkra tid, det var mycket värdefullt för oss och ni gav snabba besked och ni var lätta att komma i kontakt med. Vi hade en underbar 5-dagars period första veckan i augusti i charmiga Fiskestugan. Det var lugnt och välordnat. Vi tackar och återkommer gärna!
Mia från Lidköping skrev den 02/08/2020
Mycket välskött och trevlig camping, vi hann tyvärr bara stanna 1 natt men hade gärna blivit kvar lite längre. Superfräscha servicehus och det saknades verkligen inget 😜
Affe & Lena från Bandhagen/Sthlm skrev den 30/07/2020
Tack för att vi fick besöka er fantastiska camping/ställplats, vilket var otroligt rogivande. Synd bara att vädret inte var det bästa, men med sånt läge och vy, så var det härligt att fått vila ögonen på. Vi kommer med stor sannolikhet att åter besöka er… Tackar…