Välkomna till Målsånnas Gästbok

gästbok Målsånna

Vi är så glada att du är här.

Vi skulle uppskatta om du ville skriva en rad i vår gästbok !

Har du varit gäst hos oss kanske du vill berätta för kommande gäster om ditt besök. Brukar alltid vara roligt att läsa om vad andra har gjort och kanske tipsa om trevliga dagsutflykter. 

Skriv gärna en rad i gästboken

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 46.8.19.175.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
128 inlägg.
Annelie från Malmö skrev den 31/07/2022
Vi återkommer några nätter varje år och har bott i de flesta stugorna. Det är alltid fint och städat. Hela Målsånna camping är välskött, proffsigt och prisvärt.
Hans och Inger Eriksson från ESKILSTUNA skrev den 31/07/2022
En mycket fin och trevlig plats, lugnt och stilla med fräscha och rena lokaler, så avkopplande, vi kommer tillbaka.
Cecilia från Osby skrev den 31/07/2022
Trevlig camping, gräsplatser. Litet cafe med rättigheter. Rent och fint i servicehus. Provade inte badet men gick ut en bit, kändes dock lite dyigt i botten men det var väldigt lågt vatten.
Lisbeth och Kent Sifversson från Stockholm skrev den 31/07/2022
Vi hyrde stugan blåsippa v 29 vi är jätte nöjda med allt bra väder ,vart väl bemötta även trevlig restaurang att gå till har även hyrt denna stuga förut och även lillstugan,vi är så nöjda så vi bokade även nästa sommar .MVH/Lisbeth och Kent Sifversson
IngaLill Ahl från Skänninge skrev den 27/07/2022
Alltid lika lugnt och skönt. Det här är semester. Vi kommer tillbaka så snart vi kan.
Anna Birgersson från Åhus skrev den 24/07/2022
Hade bokat 2 nätter smidigt via internet – tyckte så mycket om stället att vi bokade ytterligare en natt men på annan plats som var lika bra. Mycket fräscha lokaler med kök, dusch och toa. Mysigt café där vi lunchade 2 av dagarna. Kommer rekommendera och troligen återkomma till denna mysiga camping. Enda att önska kunde varit ett lite bättre hundbad.
Anders från Kivik skrev den 24/07/2022
Första besöket på Målsånna. Härligt läge, sköna bad, välskött camping med närhet till skog, vandrings- och motionsleder.
Sven Strömberg från Värnamo skrev den 23/07/2022
Hittade Målsånna camping i en ställplatsapp av en ren slump. Det visade sig vara en fullträff ur ALLA aspekter. Denna gång blev det bara en natt tyvärr men vi lägger Målsånna till favoritlistan utan tvekan. Tack för en mycket prisvärd vistelse, vi kommer tillbaka igen.
Marie Töpel skrev den 20/07/2022
Fin liten stuga för två. Frächt sepat hus för toa/dusch Stor fin gräsmatta runt huset, vacker utsikt ner mot sjön
Kennet o Daina Palmhäll från Boxholm skrev den 20/07/2022
Fredag 15 Juli till söndag 17 Juli detta var vårt tredje besök med vår husvagn på denna underbara camping, fantastisk plats för vila och avkoppling, mycket fint servicehus som är kliniskt rent och mycket trevliga ägare. Vi återkommer: Kennet Palmhäll
Claes-Göran Stoltz från Leksand skrev den 17/07/2022
Vårt första besök här, vilken lycka här vill man verkligen stanna. En Lisa för själen. Härligt bad mysiga stora ytor att vara på. Bra möjligheter för hundpromenad. Vi hade bokat 5 Dagar men hade turen att få stå kvar 4dagar till. Ett toppenställe om man vill ha avkoppling i stressfri miljö.
Marie och Christer Odehag från Västerås skrev den 16/07/2022
[Jag och min fru skulle bila med husvagn ner till Falkenberg och ville hitta en lämplig campingplats att övernatta på. Vi bokade vi datorn och valde även ledig plats. Allt fungerade mycket bra och när vi kom ner var platsen riktigt stor med både vatten och el på platsen. Priset är bra. Rent och snyggt så långt vi såg. Vi är jättenöjda och kommer åter. ]
Karl-Åke från Lundsbrunn skrev den 16/07/2022
Kanon ställe för oss som gillar lite mindre campingar. Återkommer när vi har vägarna förbi. Karl-Åke
Lars Olhed från Staffanstorp skrev den 13/07/2022
Stannade en vecka. Helt underbart ställe för avkoppling och umgänge. Fint och fräscht hus! Stort plus med tillgång till båt!
Rolf Eriksson från Borghamn skrev den 07/07/2022
Var här i två nätter. Alldeles för kort visit. Så fint, vi kommer garanterat tillbaka igen. 🌞Mvh, Lotta och Roffe.
Lena & Ulf Persson från Lund skrev den 03/07/2022
Hej, Ännu en helt underbar vecka i Storstugan. Känns som att komma hem. Härligt nära till både bad och båt. Ett besök i trästaden Eksjö är alltid kärt. Tack Erika & Kalle
Staffan Källström från Katrineholm skrev den 02/07/2022
Vi stannade (tyvärr) bara en natt 26-27 juni 2022. Härlig liten camping, med bra bad och stigar för hundpromenader. Nya fräscha servicehus. Jag återkommer gärna för en längre period i framtiden!
IngaBritta Nilsson från Aneby skrev den 30/06/2022
Vår närmaste camping! Åker väldigt gärna hit! En härlig miljö vid sjön, inte så stor camping, gott fika, fina promenadmöjligheter.
Hanna Nilsson från Oskarshamn skrev den 29/06/2022
En underbart mysig och lugn liten camping! Vi va där över midsommarhelgen och stod med husbil ett stenkast från sjön. Jätte mysig plats. Vi hade strålande väder och nästan 30 grader varmt…kunde inte ha blivit bättre. Rekommenderar verkligen denna camping och vi kommer garanterat komma tillbaka.
Robert Olsson från Malmö skrev den 27/06/2022
Hej, jag och min 10 åriga dotter var här i den lilla stugan en vecka från juni 14, fantastisk tur med vädret och det blev mer bad och utflykter än fiske, men vi hade båt hela veckan så många roddturer blev det, fick vi fisk? Nehej en abborre på 10 cm. Räknas inte. Tyvärr ska den fina lilla stugan ge plats åt en ny, men den har nog gjort sitt. Tack för en fin vecka Robert o Viola.