Välkomna till Målsånnas Gästbok

gästbok Målsånna

Vi är så glada att du är här.

Vi skulle uppskatta om du ville skriva en rad i vår gästbok !

Har du varit gäst hos oss kanske du vill berätta för kommande gäster om ditt besök. Brukar alltid vara roligt att läsa om vad andra har gjort och kanske tipsa om trevliga dagsutflykter. 

Skriv gärna en rad i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 213.21.124.10.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
86 inlägg.
Ingela Jingbratt från Mjölby skrev den 21/07/2021
Väldigt fin camping, rent och snyggt och lugnt och fridfullt. Vi har varit här ett antal gånger kommer gärna åter igen. Ingela
Martina från Stockholm skrev den 18/07/2021
Vi hade det helt fantastiskt. Mysig stuga precis vid sjön med egen brygga. Vi ser fram emot att komma tillbaka snart igen!
Maria Andersson skrev den 17/07/2021
Vi tältade 2 nätter och är supernöjda med platsen, bemötandet och det fina servicehuset. Fina promenadvägar, perfekt med hund. Tältplats nära sjön med fin utsikt och badbrygga. En mindre camping i vår smak och vi kommer gärna tillbaka.
Göran Almeström från Onsala skrev den 14/07/2021
Det var en fin stuga vi bodde i lugnt och trivsamt med promenader i naturen och vackert vid sjön. Vi gjorde även en utflykt till Eksjö gamla trästad det var verkligen sevärt. Kommer gärna tillbaka nästa år.
Amanda skrev den 11/07/2021
Mysig liten stuga i fantastiskt fin miljö! Vill besöka igen!
Helen från Ludvigsborg skrev den 05/07/2021
Vi hade en fin midsommar i Målsånna. En helt ljuvlig plats. Servicehuset är så rent och fint. Härligt att bada, bara att hoppa ut från bryggan. Fina promenadvägar i skogen. Perfekt för oss med hund.Vi avslutade helgen med en fin frukost som serverades med underbar utsikt i cafeet. Vi kommer säkert igen. Lugnt, vackert och väldigt avslappnad plats. Tack Målsånna
Laleh skrev den 03/07/2021
En sådan fantastisk första upplevelse av att hyra stuga! Platsen, själva stugan, hela miljön i området och i stan. Så lugnt och vackert. Det var nästan så att man inte ville åka därifrån. Ett paradis som vi längtar att få uppleva igen! Stort tack!
IngaBritta Nilsson från Aneby skrev den 30/06/2021
Vi trivs jättebra och åker gärna hit, 15 minuters resa. Lugn och skön midsommar. Allt toppen!
Malin Stillman från Kungälv skrev den 27/06/2021
Toppen camping vid vattnet med nytt servicehus och reception/café. Det ända att påpeka är att tåg går lite då och då på andra sidan vattnet. Vi stördes inte så av detta och kan varmt rekommendera denna plats.
Hasse o Annika från Visingsö skrev den 23/06/2021
Lugn o fin camping! Mycke mina service lokaler. Det nya service huset med reception vart ju kanon. Blivit ett par vändor hit varje år, o lär nog så fortsätta. Bra bemötande på alla sätt. Vi syns garanterat igen!
Emil från Tenhult skrev den 23/06/2021
Lugn och naturnära camping precis intill sjön. Perfekt vid badväder. Välskött och rent och fint servicehus. En liten pärla! Rekommenderas!
Raymond Gustafsson från Taberg skrev den 16/06/2021
Mycket lugn och välskött camping med jättefint servicehus. Blir säkert fler besök.😎
Egon Ekunger från Ulricehamn skrev den 09/06/2021
Lungnaste camping vi har varit på, rent och snyggt överallt stora avstånd att stå på (husbil)
Kjell med familj från Jämshög skrev den 03/06/2021
Då har vi åter varit på besök i Målsånna för sjunde eller åttonde gången. Alltid lika trevligt att vara här uppe. Denna gången hade vi även tur med vädret vilket var perfekt när både barn och barnbarn var med. Några hade husvagn på campingen och vi övriga var i Storstugan. Det blev både bad, fiske och glass i det nya caféet vid campingen. Vi kommer tillbaka även framöver, troligen redan i höst. Kjell med familj
Joanna W.Hansen från Ängelholm, Sweden skrev den 30/05/2021
Som vanligt njuter man av att vara på härliga Målsånna. Detta är mitt smultronställe sedan några år tillbaka och det är roligt att det blir finare för varje gång. Rekommenderar varmt (fast gör man det för mycket får man svårt att sen hitta lediga tider för en själv;)
Lena Stoltz från Skänninge skrev den 20/05/2021
Målsånna, en härlig plats väldigt fräscha servicehus och fin miljö. Vi passade på att gå en bit av vandringsleden då vädret inte var så lysande. Vi återkommer gärna i sommar när det är mera badvänligt.
Jessica från Göteborg skrev den 19/05/2021
Det var andra gången vi bodde i blåsippan. Som vanligt fantastisk utsikt och trevlig miljö. Saknar dock en micro som hade underlättat för barnfamiljen.
Mikael Palmgren skrev den 17/05/2021
Alltid lika härligt på Målsånna! Superfina platser på gräs precis intill sjön med badplats. Nytt receptionshus med servering och jättefint servicehus. Vi ses igen!
Marie Strandh från Kristianstad skrev den 08/04/2021
Jättefin camping rent & fräscht i servicehuset! Mycket trevlig personal! Vi kommer tebax! 🤩🤗
Gunnar Ahl skrev den 29/12/2020
test
Svar från admin: Erika
? 😊