"FLOW" MINNESVÄRD NATURUPPLEVELSE

Upplev känslan att bli ett med naturen

Utforska naturen och dina sinnen-”Retreat med Flow learing handlar om att vara medvetet närvarande, här och nu, ögonblick för ögonblick.”  Man upptäcker en känsla som uppstår när allting fungerar som det ska, när allting stämmer, när vi står för utmaningar som vi måste anstränga oss för att klara av men som vi ändå är trygga i. När vi befinner oss i ett tillstånd när vi glömmer tid och rum för att helt gå upp i upplevelsen  

Få en minnesvärd naturupplevelse.

flow naturupplevelse

Umgås med "naturen"

Ta med kompisgänget, arbetskamrater eller skolklassen på en både avkopplande och lärorik dag i vacker småländsk natur. Vi lagar god ekologisk mat tillsammans över öppen eld. Jag formar ett program som ger er naturens förmåga att upptäcka det som vi alla glömt våra sinnen. Välj en heldag eller halvdag.

Exempel på vad dagen kan innehålla:

– Avstressande, praktiska, övningar i Naturlig Närvaro/Flow Learning.
– Lekfulla gruppövningar/ teambuilding
– Skapa egna skönhetsbehandlingar av naturliga råvaror.
– Laga mat tillsammans över öppen eld.
– Tid och ro för samtal
När:   15 april – 10 maj, september

Ta på kläder efter väder, bra promenadskor och ta med en vattenflaska.

Ni är välkomna att höra av er för önskemål, prisuppgifter.

En riktig energikick- att få tid att bara vara, att lyssna och känna . Att få upp ögonen och, i skydd av naturen och vänner. kunna se allt där som annars lätt försvinner i bakgrunden. Att släppa jakten efter snabb “fix” för att lösa upp knutarna i magen och våga gå på djupet Carin Gustavsson Upplevelserna på Målsånna blev med Erikas handledning, och några härliga väninnors sällskap sannerligen en lisa för själen!!
Eva
Ett med naturen
Fick tillfälle att uppleva mindfulness på riktig. Att få komma till en ny miljö, bort från vardagen, och en annorlunda situation öppnade mina sinnen. Med Erikas goda vägledningen kunde jag gå in i upplevelsen och ge mig hän. De där stunderna när man släpper måsten och skygglappar.
Catharina
Ett med naturen
På Målsånna lyckades jag med något jag sällan gjort tidigare; att fullständigt släppa kontrollen och ge mig hän i de lugna aktiviteterna. Att kunna njuta av stunden med små men ändå kraftfulla medel. En extra bonus var att det fanns mycket att “ta med hem” som är möjligt att använda sig av i vardagen; aktiviteterna i skogen, kolteckningen, matlagningen och yogan utomhus. Extra plus med en skön husbil som vi parkerade vid sjön.
Susanne Karlberg
Ett med naturen
Rulla till toppen